Jdi na obsah Jdi na menu
 


Azu po tatarsku

1. 1. 2007
Azu po tatarsku


Potřebné suroviny:
300 g libového hovězího masa
1 lžíce celozrné mouky
1 lžíce oleje
5 lžic rajčatového protlaku
2 sterilované okurky
1 větší bobkový list
nové koření
1 lžička soli
mletý pepř
1 lžička worcesteru
voda na podlévání


Postup:
Maso nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a opečeme na rozpálené, olejem vymazané teflonové pánvi. Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a přidáme bokový list a nové koření. Dusíme pod pokličkou do změknutí masa, případně podléváme dle potřeby vodou. Okurky nakrájíme na nudličky. Až je maso měkké, odstraníme bobkový list a nové koření. Přidáme protlak a okurky. Krátce povaříme a dochutíme solí a worcestrem. Azu lze jíst i bez přílohy. Nejde-li to jinak, jako přílohu podávejte trochu rýže či různé zeleniny (rajčata, salát. okurku apod.).


Počet porcí: 4
Energie: 760KJ / porce
Sacharidy: 9g / porce
Tuky: 8g / porce
Bílkoviny: 17g / porce
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA