Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krůtí stehna v tomatovém zelí

22. 1. 2007

Krůtí stehna v tomatovém zelí

Ingredience pro přípravu 6 porcí:

1 kg krůtích stehen (horní část), 2 lžíce sójové omáčky, trochu omáčky tabasco, pálivá paprika, 2 lžíce oleje, 1/2 kg rajčat, 150 g kukuřice, 1/2 kg kyselého zelí, majoránka, sůl, pepř

Příprava:

Maso umyjeme a osušíme. Sójovou omáčku, tabasco a papriku rozmícháme v trošce vody, maso tím po všech stranách potřeme a marinujeme cca 1 hodinu.
V pekáči rozpálíme olej a maso v něm po všech stranách opečeme. Maso vyjmeme, vložíme kyselé zelí, přelijeme trochou vody, okořeníme majoránkou, solí, pepřem a 10 minut dusíme.
Mezitím spaříme horkou vodou rajčata, slupku sloupneme, odstraníme stonek, dužinu nakrájíme na kousky. Rajčata a kukuřici dáme do zelí, přidáme stehna a v zakrytém hrnci dusíme cca 45 minut.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA