Kuře zapékané v sýru
1. 1. 2007
Kuře zapékané v sýru
Potřebné suroviny:1 lžíce nízkotučného mléka
2 lžíce hořčice
60 g nastrouhaného sýra 20%
3 lžíce celozrné mouky
2 lžíce nasekané čerstvé (mražené) pažitky
4 porce kuřecích prsíček bez kostí a kůže (cca 150 g 1 kus)
Postup:
V misce smíchejte mléko a hořčici, na talíři pak mouku s pažitkou. Maso ponořte do hořčičné směsi a stejnoměrně obalte v mouce a sýru. Vložte do teflonového pekáčku (případně vyložte pečícím papírem). V předehřáté troubě pečte do zlatova (cca 30 min při 200°C). Podávejte například s ledovým salátem nebo jinou křupavou zeleninou. K tomu chuťově neruší hořčično-jogurtový dressing.
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 min.
Energie: 1040KJ / porce
Sacharidy: 7g / porce
Tuky: 6g / porce
Bílkoviny: 39g / porce
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář