Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní králík a pohanková rýže

3. 1. 2007

Pikantní králík a pohanková rýže

Suroviny
600 g vykostěného králíka
1 česnek
2 cibule
2 lž škrobové moučky
sůl
1 lžička octa
kari
skořice
olej
200 g rýže
200 g pohanky
nové koření
pepř celý

Postup
Z oleje, česneku, cibule a koření připravíme marinádu, do které naložíme maso na 12 hodin. Po odležení maso orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě do měkka. Šťávu pak zahustíme škrobovou moučkou a provaříme.
Pohanku několikrát propláchneme horkou vodou, osolíme, přidáme lžíci oleje a dáme vařit. Rýži propláchneme, osolíme, přidáme rozpůlenou cibuli, nové koření, celý pepř a lžíci oleje a také dáme vařit. Když jsou měkké lehce promícháme dohromady.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA