Jdi na obsah Jdi na menu
 


Houbová polévka

30. 12. 2006

150 g čerstvých jedlých hub,
200 g kořenové zeleniny,
20g oleje,
2 lžíce sekané petrželové nati,
1/2 lžičky mleté sladké papriky,
10 g pšeničné mouky,
1,2l zeleninového vývaru,
1 zelená paprika,
40 g vařené rýže Natural,
sůl.

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji zpěníme cibuli, sekanou petrželku a mletou sladkou papriku. Přidáme houby, podlijeme 2 lžícemi vody a dusíme tak dlouho, až se voda vyvaří. Pak houby poprášíme moukou a přidáme zeleninový vývar. Vložíme na menší kousky nakrájenou zelenou papriku, osolíme a vařínme, až vše změkně. Nakonec přidáme vařenou rýži, necháme chvíli zaležet a podáváme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA