Filé z lososa s okurkovou omáčkou
Filé z lososa s okurkovou omáčkou
- 1 kousek lososa
- 1/4 pol. lžíce extra virgin olivového oleje
- sůl, pepř
Na omáčku:
- velká, nadrobno nakrájená okurka
- 1 pol. lžíce kopru
- 1/2 kelímku přírodního bílého jogurtu
- 1 drcený stroužek česneku
Štětečkem
naneste na lososí řízky olej, osolte, opeřte a grilujte 3-5 minut z
každé strany. Mezitím smíchejte složky na omáčku, kterou si můžete
dochutit dle vlastní fantazie. Grilovaného lososa podávejte přelitého
omáčkou.Rýže neloupaná,těstoviny celozrnné.
Komentáře
Přehled komentářů
dobry den, jmenuje se Vlado a musim Vam povedet , ze jsem se jednoho dne rozhodl, ze si zkusim udelat okurkovou omacku podle receptu z teto internetove kucharky. A reknu Vam, ze to byla ta nejhorsi zkusenost v mem ubohem zivote, mel jsem z toho 14 dni behavku jak hovado, ty vorky nemuzu citit do dnes a jak vidim v obchode lososa, chce se mi okamzite zvracet a ten kopr, tak po tom jsem se osypal az na zadku.
nrjhorsi recept ever
(viky, 23. 1. 2008 18:00)