Zapečené brabory s rybou a špenátem
Zapečené brabory s rybou a špenátem
Ingredience pro přípravu 4 porcí:
6 velkých brambor,
4
rybí filé,
1 balení mraženého špenátu - kousky,
1 špetka soli,
1 špetka
grilovacího koření,
1 špetka koření na ryby
Příprava:
Syrové
brambory nakrájíme na plátky, okořeníme
grilovacím kořením a naklademe na dno
vymazané zapékací misky.
Na brambory položíme 4 plátky okořeněného
rybího filé, které nemusí být
rozmrazené a pokapeme ho citronovou šťávou.
Nahoru nasypeme mražené kousky špenátu.
Vše zakryjeme a pečeme asi 30 minut bez
odkrývání. Poté otestujeme brambory,
zda jsou měkké, podle potřeby pečeme
ještě několik minut.
Podáváme s bílým vínem.