Pšeničné spirulinové těstoviny s lhoubami a rajčaty
Pšeničné spirulinové těstoviny s liškami a rajčaty
50
g spirulinových těstovin,
1 rajčata,
1/4 lžičky oliv.oleje,
100
g očištěných a na tenké plátky nakrájených hub
sůl, mletý pepř, drcený kmín,
3 stroužky utřeného česneku,
4 lžíce
jemně usekané pažitky nebo zelené cibulky
Rajčata zbavíme semen a šťávy a dužinu nakrájíme (nožem na rajčata) na tenké proužky. Spirulinové těstoviny uvaříme v osolené vodě. Na pánvi rozehřejeme olej, přidámehouhy, sůl, špetku pepře a drceného kmínu a za občasného míchání dusíme cca 5 minut. Přidáme česnek, pažitku a rajčata. Všechno poté ještě chvíli dusíme. Scezené těstoviny přidáme k houbové směsi a dobře promícháme. Nakonec posypeme zbývající pažitkou.