TOFU PŘEKVAPENÍ S PÓRKEM
29. 12. 2006
TOFU PŘEKVAPENÍ S PÓRKEM
250g TOFU
200g pórku
50g mrkve
100g kapusty
10g Solamylu
50g kečupu
20g sójové omáčky
50g slunečnicového oleje
10g soli
200g pórku
50g mrkve
100g kapusty
10g Solamylu
50g kečupu
20g sójové omáčky
50g slunečnicového oleje
10g soli
TOFU, mrkev a kapustu nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka, zakapeme sójovou omáčkou a na oleji zprudka orestujeme. Přidáme kečup a mírně podlijeme vodou, krátce podusíme do poloměkka. TOFU a podušenou zeleninu zahustíme Solamylem, dochutíme mořskou solí a sójovou omáčkou. Příloha : vařené brambory.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář